köpvillkor
Allmänt |
Då du som privatperson handlar hos Scrapfabriken är du som konsument skyddad av Distansköplagen och Konsumentköplagen.

För att handla i eButiken krävs att du fyllt 18 år och är myndigförklarad. I annat fall krävs målsmans eller god mans godkännande.

I samband med att du registrerar och genomför en beställning hos Scrapfabriken, godkänner du att Scrapfabriken lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet på ett sådant sätt att vi kan fullföra våra åtaganden gentemot dig som kund. Vi skyddar dina personuppgifter enligt PUL, Personuppgiftslagen. Du äger rätten att ta del av dessa uppgifter och Scrapfabriken är tvungen att radera dessa uppgifter om du så önskar.

Alla priser som publiceras på Scrapfabriken.se är inkl. moms (för närvarande 25% på samtliga varor).

Ingen order är för liten, vi är lika tacksamma för alla ordrar oavsett summa!

I direkt anslutning till att beställning bekräftats sänds en orderbekräftelse ut via e-post, till den e-postadress du uppgav när du genomförde beställningen. Det är därför extra viktigt att du uppger din rätta e-postadress.

Scrapfabriken vill medvetengöra dig om att färgåtergivning i bilder inte alltid är den exakta. Är färg av stor betydelse är du mer än välkommen att kontakta oss så att vi mer utförligt kan beskriva färg och produkt för dig.

All form av bluffordrar spåras och polisanmäls. Har vi dessutom lidit ekonomisk eller annan skada kommer skadestånd utkrävas.


? ? ?

Priser |
Scrapfabriken förbehåller sig rätten att närhelst ändra priser i butiken. Redan beställd produkt levereras naturligtvis till det pris som gällde vid beställningstiden. Scrapfabriken reserverar sig för att eventuella tryckfel kan förekomma och i fall där det uppenbart är ett för lågt eller för högt pris tar Scrapfabriken sig rätten att, innan försäljning sker, ändra priset till det korrekta.? ? ?

Kampanjer |
I samband med pågående kampanjer kan vi ha specifika köpvilllkor som gäller under kampanjperioden.
De finns alltid angivna i de nyhetsbrev vi skickar vid dessa kampanjer, så ta för vana att läsa vårt nyhetsbrev.


? ? ?

Betalsätt |
Idag finns följande betalsätt tillgängliga i eButiken; kortbetalning, mot faktura, delbetalning, förskottsbetalning, PayPal och avhämtning i butiken.

Kortbetalning:
Enkelt betalar du med vår kortbetalningslösning i eButiken. Är ordern inkommen innan kl 14.oo kan vi packa den samma dag och sända med dagens sändning. När vi packat din order kan vi i efterhand justera slutsumman om det visar sig att en vara skulle vara slutsåld eller om vi lyckas pressa priset på frakten, allt för att det skall vara så förmånligt för dig som möjligt.

Faktura:
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är folkbokförd i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Scrapfabriken överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. SEK 50:- exkl. moms, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.
En fakturaavgift på 29 kr, inkl moms, tillkommer.

Webpay Delbetalning:

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

 Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

 Exempel på effektiv ränta vid köp om 10000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

 Allmänna villkor hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Paypal:
PayPal är en Internettjänst för dig som inte vill uppge dina uppgifter kring ditt betalkort vid köp på Internet. För att kunna betala med PayPal krävs att du har ett konto hos dem, all info finner du på www.paypal.com

Avhämtning i butik:
Det går även bra att via eButiken göra en beställning och hämta produkterna i den fysiska butiken. Välj då "Hämta i butik" som fraktsätt. Du väljer fritt vilket betalsätt som passar dig bäst, du kan även betala då du hämtar beställningen i butiken.

? ? ?

Leverans |
Scrapfabriken arbetar för kortast möjliga leveranstider. För att vi skall kunna sända en order samma dag som den görs, måste ordern vara oss tillhanda absolut senast kl 14.00 och ordern skall ha betalats med kort, PayPal eller mot faktura. Vi reserverar oss dock mot förseningar om orderingången skulle vara större än beräknad eller andra omständigheter som vi ej kan påverka. Du är välkommen att kontakta oss om det är brådskade.

? ? ?

Frakt |
För försändelser upp till 2 kg har vi en maxfraktkostnad om 49 kr, om varuvärdet understiger 500 kr. Överstiger paketets vikt 2 kg debiteras med det med totalt 49 kr i frakt, resterade fraktkostnad betalar Scrapfabriken.
Ordrar som har ett varuvärde över 500 kr (ord pris!) och understiger en vikt om 2 kg, skickas fraktfritt.

I samband med kampanjer kan fraktvillkoret vara ändrat, läs vårt nyhetsbrev för att ta del av aktuellt villkor vid pågående kampanj.
 
Ordrar betalda innan kl 14.oo sänds samma dag och skall enligt Posten vara mottagaren tillhanda dagen efter.

Vi har tre alternativ gällandes frakter.

Skicka lätt
Kostnaden är 49 kr. Paketet är spårbart.
Scrapfabriken ansvarar för leveransen.

Posten Brev
Faktisk frakt
För samtliga ordrar debiteras en fraktavgift om 49 kr. Beroende på vikt och storlek justeras fraktbeloppet i samband med att vi packar ordern.
Papper i storleken 12x12" blir i princip alltid en fraktkostnad om 49 kr, då det bla är skrymmande.
Scrapfabriken rekommenderar alltid att man väljer Skicka Lätt som fraktalternativ!

Vi väger alla paket och debiterar fraktkostnaden enligt Postens portotabell. 13 kr upp till 100 gr, 26 kr upp till 250 gr, 39 kr upp till 500 gr. Är paketet dessutom skrymmande, tillkommer 13 kr.
Scrapfabriken ansvarar ej för leveransen efter att vi lämnat paketet vidare till Posten.

Hämta i butik
Välj detta alternativ om du vill hämta ditt pakter, fraktfritt, i butiken i Uddevalla.
Det går med fördel även att använda detta alternativ om du vill hämta varor under en mässa eller träff som vi besöker.

Önskar du ökad leveranssäkerhet kan vi skicka varorna rekommenderat med Posten till en merkonstnad av 50 Kr. Glöm inte att ange detta i din beställning.

? ? ?

Ångerrätt |
Enligt Distanshandelslagen har du som privatperson 14 dagars full retur- och bytesrätt. Produkten får dock inte vara använd eller förpackning bruten för att detta skall gälla. Köparen står för fraktkostnad tillbaks till Scrapfabriken. Scrapfabriken löser inte ut försändelser som skickas mot Postförskott eller dylikt. När vi mottagit den återsända produkten sker återbetalning. I den mån att din order betalts med faktura tar vi ut en avgift för kreditfakturan om 19 kr, inkl moms och återbetalar endast varuvärdet. Kontakta alltid Scrapfabriken innan du sänder tillbaka en produkt.

? ? ?

Reklamation |
Om du, som privatperson, mottagit en skadad produkt eller om en produkt går sönder utan yttre påverkan är du välkommen att reklamera produkten hos Scrapfabriken, senast två (2) månader efter det att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet. Kvitto/orderbekräftelse kommer att avkrävas.

Om sådana skador uppstått på försändelse att produkter i försändelsen tagit skada under leverans, skall detta omedelbart anmälas till Posten. Kontakta ditt lokala postkontor för en reklamation.

Om Scrapfabriken sänt dig fel produkt kontaktar du oss för retur av felaktig produkt. Den felaktiga produkten skall återsändas i en likvärdig förpackning som den kom i. Scrapfabriken står för returfrakt och fraktkostnad för leverans av den ursprungligt beställda produkten.

? ? ?
Foreign customers |
All prices are in Swedish currency, SEK.
Do you live in another coundtry and want to buy something from our webshop, feel free to contact us at info@scrapfabriken.se and we will help you out as far as we can.
? ? ?

Force Majeure |
Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

 *Gäller inom Sverige, upp till 2 kg.


nytt i nutiken

3D 15x15 Canvas
3D 15x15 Canvas
 
49,00 KR
Antal 
Pouring Medium
Pouring Medium
 
169,00 KR
Antal 
CretaColor Vaxkritor
CretaColor Vaxkritor
 
109,00 KR
Antal 
Turquoise Green
Turquoise Green
 
169,00 KR
Antal 
Greenish Yellow
Greenish Yellow
 
169,00 KR
Antal 
Deep Gold
Deep Gold
 
179,00 KR
Antal 

 
 
 

 

 

Besöksadress:
Scrapfabriken
Gustaf Mattssons väg 2
451 50 UDDEVALLA

Momsreg:
SE730226486101
Vi har F-skattsedel
Telefon:
0522 - 26 60 49

E-post:
info@scrapfabriken.se
Bankgiro:
730-6558
svea ekonomi
 
All rights reserved © 2017