kontakta oss
Besöksadress


E-post

Öppettider
|


|

|
Gustaf Mattssons väg 2
451 50 UDDEVALLA

info@scrapfabriken.se

Månd-Fre 10-15 - Julstängt 22/12-10/1!

Tveka inte att sända mig ett mail om det är något du undrar över.

Vägbeskrivning:
Scrapfabriken ligger mellan Colorama(Gamol) och Lidl, vid Kampenhof i Uddevalla, i de gula byggnaderna som Mattssonföretagen finns i. Personligen skulle jag vilja uppge Bastionsgatan som adress, då det är den väg du kör på innan du svänger in på Gustaf Mattssons väg  som bara är en liten återvändsgata inne på området.
 
lagershop

Söder ifrån, Göteborg
Sväng av efter Ljungskile mot Uddevalla Söder. Följ skyltarna mot Uddevalla Centrum. Infarten mot Uddevalla tar dig förbi Kuröds Industriområgde på höger sida. Vid avfarten Uddevalla Centrum/Uddevalla Sjukhus svänger du vänster ner mot centrum. Kör förbi alla rödsljus tills du kommer fram till en rondell. Sväng höger i rondellen upp på Bastionsgatan. Kör genom första korsningen och sväng därefter första möjliga höger, vid Mattsson-skylten. Scrapfabriken ligger nu rakt fram i hörnet på den gula byggnaden. Vi har en egen kundparkering och det är rutan som är direkt framför trappan in till butiken.

Norr ifrån, Strömstad
Sväng av E6:an vid Torpmotet och kör mot Uddevalla Centrum. Sväng av vid första avfarten efter andra tunneln, sväng höger mot Uddevalla Centrum. I rondellen (vid OK-macken och Statoil-macken) svänger du höger. Följ denna väg, Bastionsgatan, tills du passerat Lidl på vänster hand. Därefter svänger du första möjliga vänster, vid Mattsson-skylten. Scrapfabriken ligger nu rakt fram i hörnet på den gula byggnaden. Vi har en egen kundparkering och det är rutan som är direkt framför trappan in till butiken.

Skulle vår egen kundparkering vara upptagen finns det gästparkering direkt till höger när du svängt vid Mattsson-skylten. Om dessa platser är upptagna, är det gratis parkering på Kampenhof de första tre timmarna. Det enda du behöver göra är att trycka fram en biljett ur automaten och placera i din vindruta på bilen.
 
Varmt välkommen!*Gäller inom Sverige, upp till 2 kg.


nytt i nutiken

Adventures ahead
Adventures ahead
 
159,00 KR
Antal 
Tou-can do it
Tou-can do it
 
115,00 KR
Antal 
You are a star
You are a star
 
115,00 KR
Antal 

 
 
 

 

 

Besöksadress:
Scrapfabriken
Gustaf Mattssons väg 2
451 50 UDDEVALLA

Momsreg:
SE730226486101
Vi har F-skattsedel
Telefon:
0522 - 26 60 49

E-post:
info@scrapfabriken.se
Bankgiro:
730-6558
svea ekonomi
 
All rights reserved © 2017